Video dönüştürme programları

 
Video Düzenleme Programları

Freemake Ücretsiz Video Dönüştürücü


Videoları ücretsiz olarak ücretsiz video dönüştürücümüzle AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, SWF, 3GP, DVD, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android biçimlerine dönüştürün, DVD ayıklama ve yazma işlemlerinizi gerçekleştirin ve Youtube'a yükleme yapma işlemleriniz halledin.
Istediğiniz video biçimini kullanın: AVI, MP4, MKV, WMV, MPG, 3GP, 3G2, SWF, FLV, TOD, AVCHD, MOV, DV, RM, QT, TS, MTS, vs. Dışardan müzik ve (MP3, AAC, WMA, WAV) ve fotoğraf (JPG, BMP, PNG, GIF) alıp ücretsiz ve kolayca video'ya dönüştürün! Desteklenen tüm biçimler
Yalnızca Freemake web adresinin (URL'nin) doğrudan kopyalanıp yapıştırılması yoluyla çevrimiçi videoları Youtube'dan ayıklayabilir. Facebook, Vimeo, Dailymotion, ve 50'den fazla site, ve Youtube'dan iTunes'e indirme ve herhangi bir biçime ya da aygıta uygun çevirme. Desteklenen tüm siteler
Videoları ücretsiz olarak birçok yaygın video biçimine dönüştürün. DVD filmlerini ayıklayın ve AVI, WMV, MP4, MPEG, MKV, FLV, SWF, 3GP'ye dönüştürün. Videoları Flash'a dönüştürün ve doğrudan web sayfanıza gömün. Ücretsiz video dönüştürücümüzle video ve ses dosyalarınızı MP3'e dönüştürün.
Ücretsiz olarak filmlerinizi Blu-ray biçimine dönüştürün ve yüksek kalite Blu-ray diskleri yazdırın. Herhangi bir video, ses, fotoğraf ya da bağlantı(URL) vasıtasıyla Blu-ray diskleri oluşturun. Birden fazla Blu-ray nüshası yazdırın ve çıktı olarak alınan Blu-ray videosunu sabit diskinize ISO kalıbı veya Blu-ray klasörü olarak kaydedin.
Diğer yazılımların aksine, bizim video dönüştürücümüzde iki saat sınırlaması yoktur ve DVD videoları standard DVDlerde 20 saat, Çift Katmanlı DVDlerde en fazla 40 saatlik olarak yazdırabilir. Ücretsiz video dönüştürücümüzle DVDlerin birden fazla nüshasını oluşturabilir ve çıktıyı bilgisayarınıza ISO kalıbı ya da DVD klasörü olarak kaydedebilirsiniz.
Ücretsiz video dönüştürücümüzle Youtube'a videolar, slayt gösterileri ve MP3 yükleyin. Youtube'a AVI, WMV, MP4, 3GP, JPG, BMP, GIF v MP3 yükleyin. Gerektiğinde program videoları 15 dakikalık parçalara böler ve onları aynı çalma listesine ekler.
İndirmek için tıklayınız


Total Video Converter

Total Video Converter birçok biçimi destekleyen bir video dönüştürücü, düzenleyici ve oynatıcısıdır.
Video uygulamaları arasında Total Video Converter birçok biçimi destekleyebiliyor. Yalnızca çeşitli dosya biçimleri arasında dönüştürme yapmakla kalmıyor, aynı zamanda çeşitli mobil cihazlarda kullanmak, DVD'ye yazmak veya web'e yüklemek için videoları işleyebiliyor. Aynı zamanda hoş ve akıcı bir sürükle ve bırak özelliğiyle dönüştürme için dosyaları eklemeyi çok kolay hale getiriyor.
Total Video Converter aynı zamanda ek araçlara da sahip. Temel bir video düzenleyici, bir oynatıcı, ekran görüntüsü alma aracı, oyun kaydedici ve daha fazlası mevcut. Tüm bu araçlara ana arayüze tıklanarak ulaşılabiliyor ve ayrı bir indirmeye ihtiyaç duymuyor.
Malesef Total Video Converter kullanması hoş bir yazılım değil. Biraz kaba bir his veriyor ve özellikle video düzenleme araçlarını kullanmaya çalıştığınızda sık sık çökmeler yaşıyor. Çok çekici görünmüyor ve arayüzü hatalı - bazen butonlar bile düzgün görüntülenemiyor.
Total Video Converter çalıştığında hızlı çalışıyor, fakat o kadar hatalı ki çabaya değer görünmüyor. Can sıkıcı ve sezgisel değil; ve yardım belgeleri tam gözükse de uygulamayı kullanmak o kadar sinir bozuyor ki oraya kadar gelmiş olmanız şaşırtıcı olur.
Total Video Converter bir çok biçimi destekliyor fakat o kadar hatalı ki bu gerçek önemsiz kalıyor.





Any Video Converter Freeware tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Tamamen ücretsizdir, virüs yok, araç çubuğu yok, herhangi bir ek yazılım yok, kullanım süre kısıtlaması yok, kayıt gerektirmez… Any Video Converter Freeware iPod, iPad, iPhone, Android cihazlar gibi taşınabilir cihazlar için, HD videoları ve sesler farklı formatlar arasında dönüştürmenizi sağlar. Aynı zamanda mükemmel bir ses kaydedici ve ekran görüntüsü yakalayıcısıdır.  Any Video Converter Freeware'ın düzenleme fonksiyonu size birden çok dosyayı tek dosya halinde birleştirme, bölümleri kesme, çerçeve boyutunu kırpma ve siyah çizgileri yok etme, altyazı ekleme gibi özellikler sunar. Bunun yanında videoları özel efektler ekleyerek, parlaklığı ve renhi ayarlayarak, döndürerek ve çevirerek özelleştirebilirsiniz. Any Video Converter Freeware videoları DVD, CD disklere yazmayı destekler. DVD videoyu TV sisteminizin özelliklerine uygun olarak, NTSC Filmi ya da PAL Filmi olarak seçebilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile inanılmaz bir eğlence yaşayacaksınız.

Ashampoo Movie Studio 1.0.4

Ashampoo Movie Studio, video klip arşivinizde yer alan videoyu birleştirerek tek bir videoymuş gibi kaydetmenize olanak sağlayan kolay kullanımlı bir video düzenleme programıdır.
Oldukça şık ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı da oldukça basittir. Basit bir kullanıma sahip olmasının dışında, program içerisinde yer alan sihirbaz sayesinde kullanıcılar birleştirmek istedikleri videolar için adım adım yardım da alabilmektedirler.
Sadece birkaç tıklamayla birleştirmek istediğiniz videolar arasına ekleyeceğiniz geçiş efektleri ve fon müzikleri sayesinde profesyonel görünümlü videolara sahip olabilirsiniz.
Ayrıca program içerisinde yer alan farklı temalar sayesinde, gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra kaydetme aşamasına geldiğinizde farklı kişiselleştirilebilir ayarlara da hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Sonuç olarak video birleştirme ve video düzenleme işlemlerini olabildiğince kolay hale getiren Ashampoo Movie Studio, mutlaka denemeniz gereken yazılımlar arasında yer alıyor.
Ashampoo Movie Studio Özellikleri:
Kolay kullanımlı kullanıcı arayüzü
Video düzenleme
Video efektleri
Geçiş efektleri
Tam animasyonlu açılış ve kapanış efektleri
Özelleştirilebilir yazılar
Fon müzikleri
Reklam silme aracı
Video dönüştürme
Doğrudan DVD/Blu-ray diskler için çıktı alma


Avidemux Video Kesme Programı


Avidemux basit kesme işlemleri, filtrelemeler ve encoding görevleri için dizayn edilmiş ücretsiz bir video editörü. Neredeyse bütün video dosya formatlarını destekleyen bu program AVI, DVD uyumlu MPEG, MP4 ve ASF gibi popüler formatlara birçok önemli codec kullanarak destek veriyor.
Yapmak istediğiniz işlemleri ve video düzenleme görevlerinizi otomatik olarak projeler halinde yapabildiğiniz bu program güçlü scriptleme özelliklerine sahip. Linux ve Mac işletim sistemleri altında da uyumlu sürümleri bulunan program ile video kesme işlemleri hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Düzenlemeler yaptığınız, kesip biçtiğiniz görüntüleri kaydederken de hiç sorun yaşamadığınız bu program oldukça hızlı bir şekilde görevleri yerine getiriyor.



Shotcut 13.07.26

Video Düzenleme ve Filtreleme Programı
Shotcut programı bilgisayarınızda video düzenleme ve editleme işlemlerini kolayca yapmanızı sağlayan ücretsiz bir video kodlama aracı. Programın sahip olduğu temiz arayüz ve çabuk öğrenilen yapısı sayesinde videolarınız üzerinde gerçekleştirmek istediğiniz işlemler oldukça kolay hale geliyor.
Video düzenleme işlemleri sırasında videoya yorumlar eklemek, en boy oranını değiştirmek, kodlamak ve özel filtreler eklemek mümkün hale geldiği için neredeyse tüm basit ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor. Kendi filtrelerinizi kendini oluşturabileceğiniz gibi aynı zamanda içerisinde hazır gelen video filtrelerini kullanarak hızlıca işlemleri tamamlayabilirsiniz Bu hazır filtreler arasıdna renk değişimi, bulanıklaştırma, ayna efektleri, doygunluk, keskinleştirme ve parlaklık yer alıyor.
Oynatma listelerini de yönetebilen program sürükle bırak desteği ve tam ekran modu ile çalışmalarınızı hızlıca tamamlamanızı sağlıyor. Çizgili ve karlı görüntüleri temizlemek için araçları da barındıran Shotcut'ı kesinlikle denemenizi öneriyorum.

Video to Video Converter 2.9.6.10


Video To Video Converter programı çeşitli video ve ses dosyalarını birbirine dönüştürmek istediğinizde kullanabileceğiniz ücretsiz programlardan bir tanesi. Bu formatlar arasında AVI, MP3, WAV ve diğer popüler dosya formatları yer alıyor.
Aynı zamanda dönüştürme işlemi sırasında video genişliğini, yüksekliğini ve kare atlama hızını da değiştirmenize olanak sağlayan Video To Video Converter, videolardan ses dosyalarını da ayrıştırarak ayrı olarak kaydetmenize yardımcı oluyor.
Dönüştürme hızının oldukça iyi olduğu programın ses çıktısı kalitesi de mükemmel seviyede. Farklı klipleri birbirine montajlamanızı sağlayan Video To Video Converter’ın film karelerini kesmenizi ve düzenlemenizi sağlayan akıllı makasları da mevcut.
Programın desteklediği video dosya formaları: AVI, DivX, Xvid, mpeg-4, AVC/H264, mpeg, mpeg2, MOV, WMV, 3GP, 3GP2, MKV, WEBM, SWF, FLV, RM, ASG, GIF, DV
Programın desteklediği ses dosya formaları: mp2, mp3, aac, ac3, wav, m4a, Vorbis, 3gpp, flac, mmf, iff, au
Dönüştürdüğünüz videolara watermark ekleme ve içerisinde bulunan bütünleşik DVD yazıcı ile kolayca DVD’ler oluşturma imkanınız da mevcut.



Free AVI Video Converter

Free AVI Video Converter. Herhangi bir video dosyasını şu formatlara dönüştürün: *.avi, *.mp4, *.wmv, *.mkv, *.flv, *.swf, *.mov, *.m2ts or *.webm. Aynı zamanda video dosyalarında MP3'leri çıkartabilirsiniz.
Kullanılabilir dosya biçimleri: *.avi; *.ivf; *.div; *.divx; *.mpg; *.mpeg; *.mpe; *.mp4; *.m4v; *.webm; *.wmv; *.asf; *.mov; *.qt; *.mts; *.m2t; *.m2ts; *.mod; *.tod; *.vro; *.dat; *.3gp2; *.3gpp; *.3gp; *.3g2; *.dvr-ms; *.flv; *.f4v; *.amv; *.rm; *.rmm; *.rv; *.rmvb; *.ogv; *.mkv; *.ts.
Free AVI Video Converter hiçbir casus yazılım ya da reklam yazılımı içermez. Tamamen ücretsizdir ve kullanması kesinlikle güvenlidir.
DVDVideoSoft ürünleri ücretsiz yazılımlardır. Ürün geliştirmesini sürdürmek ve size yüksek kaliteli yazılım sağlamak amacıyla, DVDVideoSoft diğer websitelerine linkler ve araç çubukları dahil üçüncü kişi uygulama yüklemelerini ürünlerinde barındırabilir. Her DVDVideoSoft ürünü yüklendiği zaman, bu tarz yüklemeleri kabul etmek veya etmemek için açık bir seçeneğiniz vardır.

İndirmek için tıklayınız


Hamster Free Video Converter - Hamster% 100 Bedava Video Converter

Her türlü videoyu iPod, iPad, iPhone, PS3, PSP, Blackberry, xBox, Zune, Apple TV, iRiver ve benzeri cihazlarda izleyebileceğiniz formatlara dönüştürür! 

200’den fazla cihazı destekler

Apple TV, Archos, BlackBerry, Cowon, Creative Zen, Dell Axim X51 Family, Explay Flash Player Family, Google Nexus One, HP, HTC Touch, iPad, iPhone, iPhone 3g, iPhone 3gs, iPhone 4, iRiver, Kindle, LG, Motorola, Nokia, Palm, Samsung, Sandisk Sansa, Sony Ericsson, Sony PlayStation, Walkman, Windows Mobile OS, Xbox360, Zune .
Birçok video dosyasını toplu olarak dönüştürür.

Entegre video oynatıcı ve DivX+ codec'leriyle, 3GP, MP3, MP4, AVI, MPG, WMV, MPEG, FLV, HD, DVD, M2TS ve diğer formatlar arasında dönüşüm sağlar! Her ortamda hızlı çalışan Hamster FREE (any) Video Converter, iki tıkla videolarınızı Web'e uygun hale getirir.
Hamster Free Video Converter, tüm popüler dosya formatları arasında codec veya sistem türü değişimi yapmanıza olanak tanır. Ses/görüntü bit hızını ve Kare Hızı hızını ayarlayabilir, hatta filminizin herhangi bir kısmını kesebilirsiniz. Hamster Free Video Converter yazılımının en yeni sürümü görüntü ayrıştırma özelliğine de sahip. Ayrıca video dosyalarınızın ses düzeyini de yükseltebilirsiniz. Dönüştürme işlemi ise çok ama çok hızlı.
Hamster Free Video Converter'ı kullanmak çok kolay
listeden cihazınızı seçin veya dönüştürme parametrelerini kendiniz ayarlayın. video dosyalarını hızla dönüştürmek için "Dönüştürmek için bas" düğmesine basın
Video dosyalarını dönüştürmek için özel bir bilgiye ihtiyacınız yok. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız, Sihirbaz tüm ayarları yapmanıza yardımcı olur. Zamandan ve emekten tasarruf etmek için toplu dönüştürme modunu kullanın. Tek yapmanız gereken dönüştürülecek video dosyalarını seçmek (bulunduğunuz klasördeki tüm dosyaları dönüştürmek için tek tık yeter), ayarları yapmak ve Dönüştür'e basmak! Bu kadar kolay.





Ultra Video Converter v5.3.0506 Türkçe Full



Ultra Video Converter bir video biçimi dönüştürme ve düzenleme yazılımıdır. Popüler tüm video dosyalarını AVI, MPEG, VCD, DVD, WMV biçimlerine dönüştürebilmektedir. Hemen hemen tüm biçimler arasında dönüştürme yapabilmektedir. Örneğin; AVI, DivX, XviD, MPEG, DAT, WMV, ASF, RM, RMVB, MOV, QT ,MP4, M4V, 3GP biçimlerini AVI ,DivX, XviD, MPEG, VCD, SVCD, DVD, WMV biçimlerine dönüştürme kabiliyeti bulunmaktadır. Dönüştürme işleminin yanı sıra video dosyaları üzerinde parçalama ve birleştirme işlemleri de yapabilen yazılım kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir.

Yüksek hızda bütünleşmiş MPEG kodlayıcısı ile DVD-Video dosyaları ve VCD/SVCD yedek dosyaları oluşturup bunları üçüncü parti bir yazılımla VCD/SVCD/DVD disklere yazdırabilme imkanı da sunan yazılım 4:3 ve 16:9 video görüntüleme boyutlarını desteklemektedir. Videoların frame rate yani ekran yenileme değerleri üzerinde de işlem yapabilmenizi sağlamaktadır. Çoklu dosya dönüştürme, NTSC/PAL ayarlama desteği, video boyutlarını değiştirme ve sürükle bırak işleminin yapılabilmesi gibi ek özelliklerle daha da güçlenen yazılım bir video düzenleme aracından beklenenleri vermektedir.

Yazılımın Genel Özellikleri:
# AVI, DivX, XviD, MPEG, DAT, WMV, ASF, RM, RMVB, MOV, QT ,MP4, M4V, 3GP biçimlerini kaynak dosya olarak seçebilme.
# Tüm video dosyalarını AVI, DivX, Xvid biçimlerine dönüştürme desteği.
# Tüm video dosyalarını MPEG1, MPEG2 biçimlerine dönüştürme desteği.
# Tüm video dosyalarını (MPEG biçimiyle uyumlu) VCD, SVCD, DVD biçimlerine dönüştürme desteği.
# Tüm video dosyalarını VCD SVCD yedek dosyası biçimlerine (*.BIN, *.CUE) ve DVD-Video dosyası biçimlerine (*.IFO, *.VOB, *.BUP) dönüştürme desteği.
# Tüm video dosyalarını WMV biçimine dönüştürme desteği.
# Toplu dosya dönüştürme.
# Dönüştürülen video dosyasının kalitesini ve boyutunu ayarlayabilme.
# Video üzerindeki istenmeyen bölümlerin başlangıç ve bitiş noktalarını işaretleyerek kesebilme.
# Windows Gezgini üzerinden sürükle-bırak desteği.
# Videonun ses şiddetini elle ayarlayabilme.
# Orjinal video görüntüsünün altına ve üstüne siyah şeritler ekleyebilme.
# 2 GB'den büyük video dosyalarına destek.
# Yüksek kalitede ve hızda dönüştürme yapabilme.
# Sade kullanıcı arayüzü ve kolay kullanım.
# Ücretsiz teknik destek.

 


Yorumlar

  1. Merhaba okuyan. öncelikle türkçem iyi olmadığı için her kesten özür dilerim, ben azeriyim ismim Aygun ve daha yeni blog açtım. google.da excel kullanımı arıyordum sizin blogu gördüm çok güzel çok beğendim. ve sizden rica ediyomunm lütfen eğer zamanınız varsa bana ulaşa bilir misiniz? yardımınıza ihtiyacım var gerçekten. Lütfen, ben beklerim ne zaman olursa olsun bana yazmanızı rica ediyorum size soracak çek şeyim var. Önceden TEŞEKKÜRLER !!!

    YanıtlaSil
  2. bende teşekkür ederim tabiki olur niye olmasın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Belgeseller


Bu blogdaki popüler yayınlar

Excel Kullanımı V

Excel Dersleri lV

Excel Kullanımı ll