Bilgisayarımızda bulunması gereken programlar

Avast Antivirus
Virüsleri ve casus yazılımları engelleme                                 Evet       Evet
Uzman bir arkadaşınızdan yardım almanıza olanak sağlar       Evet       Evet
Alışveriş ve bankacılık işlemlerinizi korur                               Evet
Riskli programları güvenli olarak çalıştırmanızı sağlar             Evet
Hacker saldırılarından kurur                                                 Evet
Kişisel verilerinizi korur                                                       Evet
Rahatsız edici emailleri durdurur                                          Evet
Phishing dolandırıcılıklarını durdurur                                     Evet
Sandbox Sandbox Riskli sitelerin ve uygulamaların bilgisayarınıza zarar vermesini önleyen, yalıtılmış bir sanal ortamdır.
Antivirüs Bilgisayarınızı virüs, casus yazılım ve diğer zararlı yazılımlardan korur.
Uzaktan yardım Bilgisayarınızla ilgili bir sorun yaşamanız durumunda, bir arkadaşınızın size yardım etmesini sağlar.
g
SafeZone™ Bankacılık verilerine yönelik hırsızlığı engelleyen temiz bir sanal tarayıcı penceresi sağlar.
Anti-spam Zararlı ve zaman alıcı e-posta sahtekârlıklarını engeller.
Güvenlik Duvarı Bilgisayar korsanı saldırılarını engelleyerek verilerinizi korur.
Advanced SystemCare


Bozuk kayıt defteri anahtarları, bozulmuş ayarlar, parçalanmış sabit disk veya çok fazla yer kaplayan çöp dosyalar gibi en sık karşılaşılan bilgisayar sorunlarını çözen ücretsiz ve basit bir sistem optimizasyon programı. Advanced SystemCare aynı zamanda spyware tespit edip silen ve diğer istenmeyen nesnelerin sisteminize girmesini önleyen güvenlik araçlarına da sahip.
Advanced SystemCare'in arayüzü ilk bakışta biraz karışık görünebilir. Standart araç çubuğu ya da menü sistemine sahip olmak yerine program size dört ana kısma erişim sağlayan sol paneldeki küre yapısını sunuyor: Home, programın kullanım istatistiklerinin bir özetini; Maintain Windows ve Diagnose System, AdvancedSystemCare'in ana tarama, onarma ve bilgisayar optimizasyon araçlarını; ve nihayet Utilities, sabit diski birleştirmek, sürücüleri yedeklemek, çift dosyaları bulmak veya Windows ile çalışmaya ayarlanmış programları bulmak gibi küçük onarım görevlerini gerçekleştiren bir dizi küçük sistem aracını içeriyor.
Advanced SystemCare şaşırtıcı derecede hızlı. Sisteminizi taramak ve onarmak birkaç dakika bile sürmüyor, tabii disk birleştirmek biraz daha uzun sürebilir. Her durumda Advanced SystemCare herhangi bir şeyi onarmadan önce her ihtimale karşı bir yedek kopya (ve ilk çalıştırdığınızda bir kurtarma noktası) oluşturuyor.
Advanced SystemCare, en sık karşılaşılan bilgisayar problemlerini onaran ve PC'nizi daha hızlı ve kararlı hale getiren kullanımı kolay ve hızlı bir sistem analiz veoptimizasyon programı.
CCleaner
 Mükemmel ücretsiz sistem temizlik ve optimizasyon aracı
CCleaner, maksimum performans ve kötücül yazılımlardan özgürlük sağlamak için bilgisayarınızı temizleyen ve optimize eden çok etkin ve kullanımı kolay bir uygulama.
Ücretsiz indirilen CCleaner'in en güzel yanı, çeşitli taramaları ve onarımları yapmadaki çabukluğu. Programın temel amacı sabit diskinizdeki gereksiz dosyaları temizlemek ve programı açtığınızda, Windows'un arama ve temizleme yapabileceğiniz çeşitli yönlerini görüyorsunuz. CCleaner ayrıca, Google Earth geçmişleri veya Flash Playeryapılandırmaları gibi artık kullanılmayan dosyaları alıkoyan kurulu uygulamalarınızı da algılıyor. Kaldırıcı belki de Windows'un kendi kaldırma uygulamasından daha güçlü ve daha faydalı; ama dikkatli kullanın! Program listesinde bir öğenin ne ile bağlantılı olduğunu bilmiyorsanız, sorun çıkmaması için olduğu gibi bırakın. Aksi takdirde hayati bileşenleri kaldırabilirsiniz.
CCleaner'i kurarken, uygulama Google Chrome'u da kurmak isteyip istemediğinizi ve CCleaner'i web sitelerine, güvenlik kontrollerine vs. oturum açarken kullandığınız çerezleri saklamak için kullanmak isteyip istemediğinizi soruyor. CCleaner'in arayüzünde dolaşmak çok kolay ve herhangi bir işlem yapmadan önce her zaman, bu işlemi yapmak istediğinizden emin olup olmadığınızı doğrulamanız isteniyor. Kaydınızın bütünlüğünü hızlı bir şekilde kontrol eden ve yedekleme sonrasında hatalı girişleri onarmanızı sağlayan faydalı bir Kayıt Kontrolü özelliği de var. CCleaner'in kaldırma ve başlatma araçları genel olarak çok kullanışlı ve bu eksiksiz küçük bakım yardımcısının kullanışlılığını artırıyor.
CCleaner'in en son sürümü şimdi bir Drive Wiper (Sürücü Silici) ile birlikte geliyor. Drive Wiper aracına CCleaner'in Araçlar bölümünden erişilebiliyor ve üç güç seviyesini kullanarak yalnız boş alan mı yoksa sürücünün tamamını mı silmek istediğinizi seçmenizi sağlıyor: bu üç seviye Savunma Dairesi üçüncü seviye geçiş seçeneği, Ulusal Güvenlik İdaresi yedinci seviye geçiş temizliği veya 35 geçişli Gutmann seviyesinde derin temizlik.
Ayrıca Google Chrome ve Internet Explorer 9 tarafından bırakılan dosyaları temizlemek için gelişmiş destek de bulunuyor. HTML5 veritabanı depolamasını kullanan web uygulamaları da CCleaner'in temizleme işlemine dahil edilmiş. Son olarak temizleme için birkaç Sistem dizini daha hedef alınmış ve CCleaner şimdi 64 bit makineleri de destekliyor.
CCleaner hem yeni kullanıcıların hem uzman kullanıcıların bilgisayarlarını kolayca temiz tutmalarını sağlıyor. Uygulama küçük, hızlı, kapsamlı ve ücretsiz indirilebiliyor - haydi bilgisayarınızı temizleyin!
Firefox

Sevdiğiniz sitelere çabucak ulaşın; adreslerini hatırlamasanız bile. Terimlerinizi konum çubuğuna (Şahane Çubuk) yazdığınızda otomatik tamamlama işlevi tarama geçmişinizde, yer imlerinizde ve açık sekmelerinizde bulunan uygun sonuçları karşınıza getirecektir.
Şahane Çubuk, siz onu kullandıkça alışkanlıklarınızı öğrenir, tercihlerinize uyum sağlar ve daha başarılı sonuçlar önerir. Ayrıca, sonuçlar üzerinde (gizlilik ayarları da dahil) daha fazla denetim sahibi olmanız için onu güncelledik ve ihtiyacınız olan sayfayı daha çabuk bulmanız için performansını artırdık.
Recuva
Recuva bilgisayarınızdan silinen dosyaları kurtarmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.. Dijital kamera veya mp3 player için de kaza sonucu sildiğiniz dosyaları kurtarmada kullanabileceğiniz Recuva küçük boyutu ve ücretsiz olmasıyla tercih edilebilir

Gom Player 

GOM Player, aklınıza gelebilecek her türlü video formatını oynatabilen popüler bir video oynatıcı.

UMPlayer gibi, GOM Player da dikkatlerden kaçan uygulamalardan biri; ama zaman ayırıp denediğinizde, mükemmel olduğunu görüyorsunuz. Kompakt ve kullanımı kolay video oynatıcısı, çok çeşitli biçimlerdeki video dosyalarının ve filmlerin keyfini sürmenizi sağlıyor. Dahası, kodeklerle ilgili sorununuz olmayacak, çünkü GOM Player hepsini zaten içeriyor ve içermese de, uygun kodeki internette otomatik olarak arıyor.
GOM Player, dış yüzey desteğiyle birlikte şık bir arayüz sunuyor ve başka güçlü özelliklere de sahip: altyazı desteği, sık kullanılanlar yöneticisi, yürütme listeleri desteği, çok sayıda işlev için fare ve klavye kısayolları ve daha fazlası. GOM Player’in eksiği ise örneğin ekran görüntüsü alamaması ve hatta daha da önemlisi, oynatmayı bıraktığınız yerden sürdürememesi (şahsen benim çok kullandığım bir özellik).
Gom Player, ücretsiz kaliteli bir video oynatıcıdır. GOM Player ile video dosyalarınızı sorunsuzca oynatabilir, alt yazı ekleyebilir, ses dosyasını okutarak dublajlı filmler izleyebilirsiniz. 
En önemlisi GOM Player, bilgisayarınızın performansına uygun olarak çalışır... Hemen ücretsiz indirin

Picasa Ücretsiz Resim Düzenleme Programı

Google'ın ürettiği Picasa programı ile fotoğraflarınızı bulmak, düzenlemek, paylaşmak kısaca fotoğraf albümünüzü yaratmak çok kolay. Bilgisayarınızdaki tüm programları bu program ile bulabilirsiniz. Bulduğunuz bu fotoğraflara istediğiniz efektleri verebilir, düzenlemeler yapabilirsiniz. Ve düzenlediğiniz bu fotoğrafları anında istediğiniz insanlar ile kısa yoldan paylaşabilirsiniz. Picasa oldukça başarılı bir fotoğraf düzenleme programıdır.

Picasa 3.9'daki yeni özellikler

Picasa 3.9, doğrudan Google+'da paylaşım yapmanıza izin verir ve çok daha zengin düzenleme araçlarına erişim olanağı sunar. Değişiklikler hakkında daha ayrıntılı bilgiler için Picasa 3.9 kılavuzuna göz atın.
Picasa'yı http://picasa.google.com.tr adresinden indirebilirsiniz.
Google+ çevrelerinizde paylaşma -- Google+'ya katıldıysanız, doğrudan Google+'da oluşturduğunuz çevrelerde paylaşmak için Picasa3.9'u kullanabilirsiniz. Çevreleriniz, fotoğraf ve videolarınızı kendi Google+ akışlarında görür. Google+ kullanmayan kişiler de hariç tutulmaz. Kendilerine Google+'daki albümünüzü görüntüleyebilmeleri için bir e-posta gönderilir ve bunu yapmak için Google+'ya katılmaları zorunlu değildir.
Google+'daki Picasa ad etiketleri -- Google+'ya katıldıysanız, ad etiketlerinin daha sosyal bir özellik kazandığını fark etmiş olabilirsiniz.Picasa 3.9 sürümüyle birlikte artık ad etiketlerinizi Google+'ya yükleyebilir ve orada paylaşabilirsiniz. Google+'ya katılmamayı seçerseniz, ad etiketlerinde hiçbir değişiklik olmayacağını unutmayın.

Yeni fotoğraf düzenleme efektleri -- Vinyet, Çift Ton, Çerçeveler ve diğerleri gibi pek çok yeni düzenleme efektleri ekledik.

Yan yana düzenleme -- İki farklı fotoğrafı yan yana karşılaştırın. Dilerseniz, aynı fotoğrafın orijinal ve düzenlenmiş sürümlerini Picasa'dadüzenlemeleri uygularken eş zamanlı olarak karşılaştırın. Nasıl yan yana düzenleme yapabileceğinizi öğrenin.
En Düşük Sistem Gereksinimleri:
  • 300MHz Pentium® işlemci ve MMX® teknolojisi.
  • 64 MB RAM (128MB önerilir)
  • 50 MB boş sabit disk hafızası(100MB önerilir)
  • 800 × 600 piksel çözünürlük, 16 bit renkli monitör.
  • Microsoft® Windows XP veya Windows Vista.
  • Microsoft® Internet Explorer 5.01 veya daha üst versiyon(6.0 önerilir)
  • Microsoft® DirectX 7.0 veya daha üst versiyon (8.1 XP, 9.0b önerilir).
KMPlayer
Çoklu dosya biçimlerini destekleyen mükemmel bir ortam yürütücüsü
KMPlayer, AVI, ASF, WMV, AVS, FLV, MKV ve diğerlerini de kapsayan çok çeşitli dosya biçimlerini destekleyen hafif bir ses ve video oynatıcısıdır.
Önceleri bir ortam oynatıcısı seçmek çok kolaydı. Ancak yakın zamanda Winamp, Windows Media Player ve hatta iTunes gibi klasik ortam oynatıcılara eklenen çok sayıda yeni özellik ve güncelleştirme, uygulamaları fazlasıyla şişirdi. Bu şişen uygulamalara taze bir alternatif arayanlar için, KMPlayer iyi bir alternatif olabilir.
Benzer bir uygulama olan UMPlayer gibi, KMPlayer da masaüstünde az bir yer kaplıyor ve minimalist arayüzü video oynatımını hızlı ve sorunsuz yapıyor. Oynatıcınınarayüz dış görünümü tamamen değiştirilebiliyor ve her yeni parçada oynatıcının renginin değiştirilmesi gibi hoş estetik özellikler de mevcut.
Görselleştirmeler, eklentiler ve oynatma seçenekleri gibi
KMPlayer’i ayarlayıp özelleştirmenizi sağlayacak her türlü seçenek var. Ama KMPlayer’in en güzel özelliği, bunların açılışta zorunlu olarak görüntülenmek yerine siz istediğiniz zaman açılıyor olmaları.
KMPlayer hem ses hem video oynatabiliyor ve çok çeşitli dosya biçimlerini destekliyor; bu da uygulamayı bir kez kurduktan sonra başka bir oynatıcıya dokunmanıza artık gerek kalmaması anlamına geliyor. Görüntüyü netleştirmenize, resim özelliklerini değiştirmenize, filtre uygulamanıza ve hatta programın içinden video yakalamanıza imkan tanıyan çok sayıda görüntü aracı sayesinde, video oynatımı özellikle çok etkileyici.
Foxit Reader
Foxit Reader, Adobe Reader'ın en iyi alternatiflerinden biridir. Küçük boyutu, az sistem gereksinimi, kurulumdan sonra daha az yer kaplaması gibi birçok artıya sahip. Kullanım özellikleri açısından Adobe Reader'dan fark edilebilecek bir eksiği yok. Üstelik güvenlik açısından da çok daha iyi durumda.

Ayrıca eklenti desteği sayesinde Firefox'unuzun içinde PDF'leri görüntüleyebilirsiniz.

Foxit Reader ile:
  • Mevcut e-posta programınıza PDF dosyalarını gönderebilir;
  • Araç çubuğu ve kolay kullanım özellikleri ile PDF dosyanızda rahatlıkla gezinebilir;
  • PDF'nize yer imleri ekleyebilir;
  • PDF'lerinize bir dosyanın, resmin veya videonun adres yolunu ekleyerek, tıklayarak çalışmasını sağlayabilir;
  • Birkaç tıklama PDF'lerinizi yazdırabilir;
  • Çeşitli çizim ve renklendirme araçları ile PDF'nize yorum, şekil, açıklama ekleme gibi özellikler ile PDF'lerinizi kişiselleştirebilir;
  • Şifre korumalı olan veya olmayan PDF'lerinizden ekran görüntüsü alarak bu görüntüleri başka yerlerde kullanabilir;
  • Metin arama özelliği ile kolayca istediğiniz metne gidebilir;
  • Sayfayı yakınlaştırıp uzaklaştırabilmek, sayfayı çevirmek, farklı şekillerde sayfa görüntülemek, istediğiniz sayfaya atlayabilmek, sayfayı otomatik kaydırmak gibi birçok özelliği kullanabilirsiniz.
Foxit Reader'ın sisteminizdeki varsayılan PDF görüntüleyicisi olup olmadığına dikkat ederseniz, PDF'lerinizin daha önce kurulu olan PDF okuyucunuz tarafından açılmasını önlemiş olursunuz.

Hotspot Shield  2.88

Ücretsiz Proxy Programı
Erişime engellenen film, dizi vb. içerikli sitelerin sayısı her geçen gün artarken Hotspot Shield, özgürce internette gezmenizi sağlıyor. Hotspot Shield erişime engelli sitelere proxy sunucuları üzerinden erişmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
Hotspot Shield programı ile istediğiniz her siteye proxy'ler aracılığı ile girebilirsiniz. Programı indirdikten sonra, kurulumu gerçekleştirin ve sağ alttan çıkacak olan program simgesine sağ tıklayıp "Connect" tuşuna basın. Ardından internet tarayıcınızda bir sayfa açılacak. Orada program yardımı ile hangi IP'ye bağlandığınızı göreceksiniz. "Connected" yazısı yazdıktan sonra istediğiniz her siteye giriş yapabilirsiniz. Programın tek dezavantajı internet tarayıcınızın her açılan sayfasının üst bölümünde birreklam bölümü çıkartması ama onu da kolayca kapatabiliyorsunuz.
Wi-Fi'den internete bağlı durumdayken bazı kişiler şifrelerinizi almak için harekete geçmiş olabilirler. Hesaplarınız, banka şifreleriniz, kredi kartı numaralarınız ve daha birçok kişisel bilgilinizi bu halka açık Wi-Fi'ler yüzünden kaybedebilirsiniz. Ve standart antivirüs yazılımları bile sizi bu tehlikeden koruyamaz.
gggg
İşte bu yüzden Hotspot Shield ile internet bağlantınızı güvenlik altında tutmalısınız. Ücretsiz olan bu yazılım ile işte veya evde veya herhangi bir yerde genel Wi-Fi kullanırkenki tehlikelerden uzak duracaksınız.

WinRar 5.0 Full Türkçe İndir (2013)

Winrar, Dünyada en çok kullanılan arşivleme ve arşiv çözme yazılımlarından birisidir. WinRAR ile rar, zip, 7zip, gzip, tar, vb uzantıları açabilir isterseniz dosyalarınızı bu uzantıların içinde sıkıştırabilirsiniz.
Birde şunu söylemek istiyorum. İnternetten indiridiğiniz birçok dosyanın yüzde 80′i rarlı veya ziplidir. Bunun için her zaman alet çantanızda bulunması gerektiğini düşündüğümüz bir proğramdır.

Özellikler:

# RAR ve ZIP 2.0 arşivleri tam olarak desteklenir.
# Çok gelişmiş, orijinal sıkıştırma algoritması
# Metin, ses, grafik, 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları
# Sürükle-Bırak kolaylığı ve sihirbaz özelliği sağlayan kabuk arayüzü
# Komut satırı arayüzü
# RAR olmayan arşiv (7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z) yönetimi
# Katı arşivleme, özellikle çok sayıda küçük dosya veya benzer dosyaların sıkıştırılmasını bilinen diğer yöntemlere göre 10%-50% oranında artırabilir.

# Çoklu cilt arşivler
# Varsayılan veya seçilebilir SFX modüllerini kullanarak kendi açılan arşivlerin (çoklu cilt dahil) oluşturulması
# Fiziksel olarak hasar görmüş arşivlerin kurtarılması
# Çok ciltli arşivlerin eksik parçalarını yeniden yapılandırmaya izin veren kurtarma ciltleri.
# Dosya adlarında Unicode desteği
# Şifreleme, arşiv açıklaması, hata günlüğü gibi diğer hizmet işlevleri.
Skype'ı yeniden tasarlandı. Sevdiklerinizle hiçbir anı kaçırmayın.
Uygulamayı neden seveceksiniz?
  • Uygulama kapalıyken bile iletişim halinde kalırsınız, böylece her zaman ulaşabilir olursunuz.
  • Doğrudan Kişiler uygulamasından Skype kişilerinizle sohbet etmeye başlayabilirsiniz. En sık görüştüğünüz kişilere hızla erişmek mi istiyorsunuz? Onları Skype'ta en kolay görülebilen yerde bulacaksınız.
  • Hızlı ve güzel olduğu gibi dokunmatik ekranlar için mükemmeldir. Sohbet ederken Internet'te gezinebilir, Tutturma işlevi sayesinde aynı anda birden fazla işlem yapabilirsiniz.
Başlamak için sadece Windows 8, görüntülü çağrı yapmak üzere bir web kamerası ve bir mikrofon gerekir.
Sevdiklerinize kolayca ulaşın...
İndirmek için tıklayınız


Thunderbird

E-postayı kolaylaştıran yazılım.

Thunderbird, kurulumu ve özelleştirmesi kolay, ücretsiz bir e-posta uygulamasıdır. Harika özellikleri de cabası!

Ses ve Video Dönüştürme Programı

Video To Video Converter programı çeşitli video ve ses dosyalarını birbirine dönüştürmek istediğinizde kullanabileceğiniz ücretsiz programlardan bir tanesi. Bu formatlar arasında AVI, MP3, WAV ve diğer popüler dosya formatları yer alıyor.
Aynı zamanda dönüştürme işlemi sırasında video genişliğini, yüksekliğini ve kare atlama hızını da değiştirmenize olanak sağlayan Video To Video Converter, videolardan ses dosyalarını da ayrıştırarak ayrı olarak kaydetmenize yardımcı oluyor.
Dönüştürme hızının oldukça iyi olduğu programın ses çıktısı kalitesi de mükemmel seviyede. Farklı klipleri birbirine montajlamanızı sağlayan Video To Video Converter’ın film karelerini kesmenizi ve düzenlemenizi sağlayan akıllı makasları da mevcut.
Programın desteklediği video dosya formaları: AVI, DivX, Xvid, mpeg-4, AVC/H264, mpeg, mpeg2, MOV, WMV, 3GP, 3GP2, MKV, WEBM, SWF, FLV, RM, ASG, GIF, DV
Programın desteklediği ses dosya formaları: mp2, mp3, aac, ac3, wav, m4a, Vorbis, 3gpp, flac, mmf, iff, au
Dönüştürdüğünüz videolara watermark ekleme ve içerisinde bulunan bütünleşik DVD yazıcı ile kolayca DVD’ler oluşturma imkanınız da mevcut.


LibreOffice
LibreOffice, Windows, Macintosh, GNU/Linux ve BSD için güçlü ve ücretsiz bir ofis yazılımıdır. LibreOffice, bir ofis yazılımı olmanın ötesinde sunduğu bileşenlerle, tam anlamıyla bir kişisel üretkenlik takımıdır. LibreOffice’in size sunduğu; Writer(Kelime İşlemci), Calc(Hesap Tablosu), Impress(Sunum), Draw(Çizim), Math(Matematik) ve Base(Veritabanı) uygulamalarının zengin özellikleriyle, bütün belge oluşturma ve veri işleme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. LibreOffice için destek ve belgelendirme ücretsiz olarak;  kullanıcı, katkıcı ve geliştiricilerden oluşan  geniş, güçlü ve kararlı topluluğumuz tarafından sizlere sunulmaktadır.
LibreOffice ücretsiz olarak indirip bilgisayarınıza kurabileceğiniz profesyonel kalitede kapsamlı bir üretim takımıdır. LibreOffice Microsoft Windows, Mac OS X ve Linux(Pardus, Debian, Ubuntu, Fedora,Suse vb) bütün büyük işlerim sistemlerinde kullanılabilir ve 30 farklı dili destekler.
LibreOffice’i telif hakkı ihlali korkunuz olmadan özgürce indirebilir, kurabilir ve dağıtabilirsiniz
LibreOffice’in öne çıkan özellikleri:
LibreOffice önemli özellikleri içinde barındıran geniş ve olgunlaşmış bir masaüstü üretim paketidir:
  • Ücretsizdir, lisans maliyeti ve yıllık ücretleri dert etmenize gerek yoktur.
  • Dil engeli yoktur, birden çok dili destekler ve yerelleştirilme çalışmaları sürekli olarak yapılır.
  • LGPL kamu lisansı ile kullanabilir, özelleştirebilir, kodunu kurcalayabilir ve kopyalayabilirsiniz. Ücretsiz kullanıcı ve geliştirici desteğinini dünya çapındaki aktif kullanıcılar ve yetkin geliştiricilerden alabilirsiniz.
LibreOffice size yüksek kalite sunar:
  • LibreOffice’in kökleri 20 yıl öncesine kadar uzanır. Bu uzun geçmiş size kararlı ve işler bir ürün sunar.
  • Dünya çapındaki binlerce gönüllü testçi LibreOffice’in sürüm öncesi testlerini gerçekleştirir.
  • Geliştirme süreci tamamen açık olduğundan, LibreOffice güvenlik uzmanlarınca yoğun olarak test edilmekte ve size güvenlik ve kafa rahatlığı vermektedir.
LibreOffice kullanıcı dostudur:
  • Kullanımı kolay ve güçlü arayüzü ile kişiselleştirilmesi kolaydır-Microsoft Office kullanıcıları LibreOffice’e geçişi benzer görünüşü ile kolay ve yorulmadan yapabilirler.
  • Tüm büyük rakiplerinin dosya biçimleri ile uyumludur. Microsoft Word, Excel ve PowerPoint ve birçok diğer biçimleri kolaylıkla içe aktarabilirsiniz ve ihtiyacınız olduğunda kolaylıkla Microsoft Office ve diğer biçimlerde kaydedebilirsiniz.
  • LibreOffice dünya çapında büyük bir topluluk tarafından desteklenmektedir: gönüllüler yeni başlayanlara yardım ederken ileri düzey kullanıcılar ve geliştiriciler karmaşık sorunlara çözüm bulmak için sizinle işbirliği yaparlar.
LibreOffice size ne sunuyor?
Writer LibreOffice içinde bir kelime işlemcidir. Çok acele bir mektuptan örnekler, kaynakçalar ve şemalar eklenmiş içindekiler dizinli tam bir kitaba kadar her şey için kullanabilirsiniz. Yazarken otomatik tamamlama, otomatik biçimlendirme ve otomatik imla denetimi zor görevleri kolaylaştırır (fakat isterseniz iptal etmek kolaydır). Writer, çok sütunlu gazete ve kitapçık gibi masaüstü yayıncılık işlerini başaracak kadar güçlüdür. Tek limit hayalinizdir.
Calc seçenekler arasında düşünürken rakamlarınızı işler ve zor kararlar ile yardım eder. Verilerinizi Calc ile inceleyin ve son çıktısını sunmak için Calc kullanın. Çizelgeler ve analiz araçları kararlarınıza şeffaflık getirmeye yardımcı olur. Tam tümleşik bir yardım sistemi karmaşık formüller girme işini daha kolay yapar. Oracle veya SQL gibi harici veri tabanlarından veri ekleyin, sıralayın ve istatistiksel analizler üretmek için onları süzün.
Impress etkili çoklu ortam sunumları hazırlamanın en hızlı ve en kolay yoludur. Çarpıcı canlandırmalar ve heyecan verici özel efektler dinleyicilerinizi etkilemenize yardım eder. Genellikle işte göreceğiniz standart sunumlardan daha fazla profesyonel sunumlar oluşturun. Küçük farklı bir şeyler yaparak iş arkadaşlarınızın ve patronlarınızın dikkatini çekin.
Draw şemalar ve çizgiden taslaklara kadar hazırlamanıza imkan verir. Bir resim bin kelime değerindedir öyleyse neden kutu ve çizgi şemalarıyla basit bir şey denemeyelim? Veya daha ileri giderek devingen 3B örnekler ve özel efektler hazırlayın. Olmasını istediğiniz gibi güçlü veya basittir.
Math standart yazılı rakamlar sisteminde matematik, kimya, elektrik veya bilimsel denklemleri çabucak hazırlayıp gösterebileceğiniz basit bir denklem düzenleyicidir. Hatta en karmaşık hesaplamalar doğru gösterildiğinde anlaşılabilir. E=mc².
LibreOffice PDF dosya oluşturucusu ile yapılandırılmış geliyor. Yani neredeyse tüm hesaplama cihazları veya işletim sistemleri kullanıcıları tarafından belgelerin açılıp okunabileceğinden emin olarak dağıtabilirsiniz.
LibreOffice'in size sunduklarını görmek ve özgürce üretmek için:

Yorumlar

Belgeseller


Bu blogdaki popüler yayınlar

Excel Kullanımı V

Excel Dersleri lV

Excel Kullanımı ll